Продавець Lovepak.in.ua виробник картонного пакування розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
430 відгуків
promo_banner
+380 (66) 298-28-57
+380 (68) 129-67-92
Lovepak Ваш виробник картоного пакування
Кошик

Какао порошок темний Cargill 20-22% GT78, алкалізований, 100 г

55 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 600 грн

  • Немає в наявності
  • Код: 113-01916
Какао порошок темний Cargill 20-22% GT78, алкалізований, 100 г
Какао порошок темний Cargill 20-22% GT78, алкалізований, 100 гНемає в наявності
55 ₴
+380 (66) 298-28-57
  • +380 (68) 129-67-92
+380 (66) 298-28-57
  • +380 (68) 129-67-92
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

Какао порошок темний Cargill 20-22% GT78, алкалізований.

  • Вага — 100 г 

 

Що таке алкалізований какао-порошок?

Що ж таке алкалізований какао-порошок?
Цей продукт з'явився 1828 року, завдяки голландському хіміку Кондрад ван Хаутену, який винайшов метод оброблення макухи какао лугами за температури приблизно 250 градусів. Унаслідок цього неабияк покращився смак і аромат какао порошку, і він став набагато легше розчинятися в рідинах. Цей метод дістав назву алкалізація (від арабського "алкалі" — лугу)

Что такое алкализованный какао порошок

Алкалізований какао добувають із тієї ж сировини, що і звичайний какао-бобовий.
Технологія виробництва містить кілька процесів. Як-от ферментація, сушіння, сортування, полірування й розмелювання. Далі з розмелених какао бобів віджимається олія. А макухи, що залишилися, йдуть на виробництво порошку.
Це і є той звичайний порошок какао. Його колір, запах і смак залежить від сорту та якості какао бобів.
Для отримання алкалізованого какао порошку максимних обробляється або алкалізується. Лужки, якими обробляється макухи, нейтралізують кислотність. Ось тому звичайного какао досить кислотного, а алкалізованого немає.
Є різні ступені алкалізації: слабо алкалізований продукт, середньо та сильно. І чим вища алкалізація, тим насиченішим буде колір.

Що таке алкалізований какао порошок Що таке алкалізований какао-порошок

У чому ж переваги алкалізації?

  • У процесі алкалізації знижується кислотність какао, тому його смак стає насиченішим і м'якшим, забирається зайва гіркота та кислуватий присмак, повноцінно розкривається аромат.
  • Алкалізований какао має темніший, яскравіший, іноді навіть червонуватий колір.
  • Краще змішується й фарбує інгредієнти.
  • Порошок жирніший проти звичайного какао, а також розсипчастий.
  • И в  , на відміну від неалкалізованого какао, його не потрібно варити, досить просто залити гарячою рідиною.
  • Термін зберігання алкалізованого какао вдвічі перевищує термін зберігання звичайного какао.
  • Алкалізований какао-порошок дає насиченіший колір, що дає змогу зменшити його кількість у продуктах від 20 до 50%, а випічка з ним смачніша
Что такое алкализованный какао порошок
Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникНідерланди
Інформація для замовлення
  • Ціна: 55 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner